tirsdag 12. juli 2011

Om SunSpa - Nej Til Solarium

Hvordan ble vi til?
SunSpa Norge er startet av Maria Louise Bisgaard etter produktet ble oppdaget i Danmark i 2010. Jeg er som så mange andre glad i og ha en frisk og naturlig brun farge.


Nei til Solarium!!

Jeg tok min siste solarium tur for snart 3 år siden. Jeg var nemlig så uheldig, at jeg etter en solarium tur fikk fullt av brune pigmentflekker i ansiktet. Da bestemte jeg meg ”ALDRI MER SOLARIUM”. Episoden gjorde at jeg måtte finne andre gode alternativer.


Etter en reise til skjønne Aalborg, hvor jeg traff min kusine som var ualminnelig fin og naturlig brun – blev jeg bare full av misunnelse. Hvordan hadde hun fått denne fine farge?? Jeg var sikker på at det enten var den naturlige sol eller solarium. Men nei - det var SunSpa. Jeg sprang til det første sted i Danmark, hvor produktet kunne kjøpes og da var jeg hektet. Jeg fikk den skjønneste fine og ikke minst naturlige farge i ansiktet og mine pigmentflekker ble mindre synlige.:-)


Heretter tok jeg kontakt til den danske distributør for å høre hvor jeg kunne kjøpe produktet i Norge. Men det var det dessverre ingen som hadde det. Heldigvis for meg – for da bestemte jeg meg dette er et produkt vi må ha i Norge også - Jeg som da hadde testet utallige av selvbrunere i alle prisklasser – visste at jeg hadde funnet den rette og den skal andre i Norge også ha glede av. Derfor kan du i dag endelig få kjøpt SunSpa i Norge - Velkommen på www.selvbruner.no. SOL på BOKS


Er du imod Solarium?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar