søndag 7. august 2011

10 % på alle varer på www.selvbruner.no frem til 11 AugustAnvend rabattkode SOL11 og få 10 %. Gjelder frem til 11 august 2011. Gå til www.selvbruner.no

1 kommentar:

  1. Jeg har testet sunspa – Jeg kjøpte både Sunspa Fitness og Chocolate på www.selvbruner.no, da de hadde 10 % for 2 uker siden. Fikk produktene 2 dager etter;). Jeg så Fitness i Woman utgaven, hvor den var favoritt.

    Jeg trener en god del og da er det vigtig fargen holder. Begge jeg kjøpte er helt fantastiske. Fitness bruker jeg på kroppen og chokolate bruker jeg mest i ansiktet – man skyller overskuddsfargen av i dusjen og derefter smitter det ikke av på tøyet… og det beste av alt den stinker heller ikke he he..

    Kan kun anbefales – det er også blitt min favoritt.:-) De har vunnet flere tester i Danmark i de store magaziner..


    Hilsen Marianne

    SvarSlett