søndag 11. mars 2012

Blogger fra Bergen - BMC skriver om SunSpa.


Dropp ekkel selvbruning og bytt til denne!


Jeg har inngått ett sammarbeid med selvbruner.no. Jeg fikk en del sminke og to spraybokser med selvbruning. Dette må understekes før du leser videre. Jeg blir sponset med mye drit, men dette er ikke drit. Jeg blogger ikke om noe jeg ikke liker, så dette er mine meninger om Sunspa sine produkter. 
Denne selvbruningen fra Sunspa er veldig god. Jeg har den som heter TAN-IN-A-CAN Chocolate ( LINK). Jeg sprayer fra en liten avstand fra kroppen og sprayen sånn at jeg ikke blir våt. Det skal ikke selvbruningen bli heller. Jeg ser sakte resultatet etter spraying. Jeg får en gjevn og glødlig brunfarge! Den lukter god og sprayes på lett! Jeg anbefaler denne selvbruningen fra http://www.selvbruner.no/. Snart kommer jo aldersgrensen på solarium, så dere yngre jenter (inkludert meg) vil nok bli avhengig av selvbruning for å ha brunfargen på plass. 
Så nå skal alle mine lesere få 10% i HELE butikken, hvis du bruker rabattkoden BMC10. OG de første 30 som handler der inne får en gratis gave med på kjøpet! Rabattkoden kan du bruke helt til 12 mars!

Jeg er faktisk mye brunere enn på bildet. 
Håper ihvertfall noen av dere dropper billig, ekkel og luktende selvbuning og heller bytter over til denne!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar