søndag 6. mai 2012

Hedda Ingeborgvik har kåret SunSpa chocolate til en af sine favoritter


Hun skriver: Hei! Har lenge tenkt jeg skulle anbefale en selvbruner til dere, nemlig Sunspa sin Chocolate Tan-in-a-can. Har brukt den litt i det siste og det er jo skummelt hvor lett det er å bli avhengig... 


Vil også tilføye at jeg aldri anbefaler produkter jeg ikke er 100% fornøyd med. Ville aldri misbrukt tilliten dere har til meg og bloggen min, det er så viktig!

Hva er det?Det er en selvbruningsspray. Jeg har den både i fargen Original og Chocolate. Original gir en fin glød mens Chocolate gir en dypere sydenfarge. Jeg bruker personlig Chocolate, og er veldig fornøyd med den! Har prøvd mange forskjellige selvbrunere opp gjennom årene, og denne kommer lett blant mine topp tre favoritter. Fins også i mousse eller krem. Dette er forresten Fotballfrue sin favorittselvbruner


Bilde lånt fra http://hedda.blogg.no


Les hele innlegget her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar